Over ons

Over ons

Jack of Dice
Staalweg 1 kamer 207
2612 KK
Delft
Nederland
Tel. (+31) 6 21 666 120
E-mail: shop (a) jackofdice.nl

Zakelijke info 

KvK-nummer: 56965494
BTW-nummer: NL 0015 720 08 B33

IBAN: NL40 INGB 0000 7095 34

BIC: INGBNL2A


Welkom bij de Jack of Dice!

Jack of Dice is ontstaan uit liefde voor dobbelstenen en spelletjes. Toen de eerste stappen waren gezet bleek al snel dat er vraag was naar meer! Zo is Jack of Dice uitgegroeid van een hoekje op zolder naar een geheel opzichzelfstaand bedrijf gerund door liefhebbers. Onze visie is om een zo breed mogelijk assortiment te hebben voor een goede prijs, van dobbelstenen tot RPG materiaal.

Brick & Mortar

Jack of Dice is gevestigd aan de Staalweg nummer 1, in een pand wat voormalig werd gebruikt door de gemeente Delft. Op de tweede verdieping in kamer 207 hebben we een ruimte in gebruik waarin wij bestellingen prepareren en klanten kunnen ontvangen.
Het bezoeken van ons magazijn is mogelijk op afspraak, tenzij anders aangegeven bent u van maandag tot en met vrijdag welkom tussen 10:00 en 15:30. Onze beschikbaarheid in het magazijn is in te zien via onze digitale agenda, u kunt hier ook uw afspraak inplannen. Uiteraard kan dit ook per telefoon.  


De mythe genaamd Jack.

Jack is onze patroon, een entiteit waarvan niemand precies weet wie het is, wat het is en waarom het zo van dobbelstenen houdt. Niet dat we klagen, want Jack is ons (voor zover we weten) goedgezind, gek op spelletjes en vooral lyrisch over dobbelstenen.

We weten dus niet veel over Jack, maar wat we weten is wel ontzettend indrukwekkend. Wist je dat als het langskomt alle dobbelstenen 20 rollen? Zelfs de zes zijdige dobbelstenen? Of dat waar Jack vandaan komt het nationale dier een Mimic is? Word lid van onze nieuwsbrief en kom alles te weten over Jack! Klik op de link om eens per maand op de hoogte te worden gehouden van onze nieuwe producteningeplande evenementen, give-aways en meer. Klik hier om je in te schrijven.

 De mensen achter Jack.

Xander (Hij/hun)
Het brein achter Jack (twee stappen, links uit de flank).

Fervent dobbelsteenliefhebber en -verzamelaar, RPG ervaringsdeskundige en veteraan in het vak. De enige persoon waarvan we geloven dat hij Jack ooit gezien heeft. Rolt gemiddeld.

Mandy (Zij/hun)
Brenger van structuur (drie stappen, rechts uit de flank).

Koningin van het drama-rollenspel, Pokémonmeester, rasenthousiast en onze opruimkampioen. Rolt ondergemiddeld, maar gelukkig is deze dice-fungus niet besmettelijk.

Simone (Zij/haar)
Ringetjes koningin (aan alle kanten).

Puzzelfanaat van het eerste uur, prinses van de logica, hoarder van thee en onze absolute ster in planning. Rolt over het algemeen gemiddeld, maar bovengemiddeld als het om sluipen gaat.

Judith (Zij/hun)
Creatief brein & community persoon (achteraan midden).

Liefhebber van draken, bedenker van idioot praktische plannen, snelste haakster van het universum en onze community manager. Rolt bovengemiddeld wanneer het op schade aankomt.

Buisness to Buisness
Hoewel we geen groothandel zijn, heeft Jack af en toe meer dobbelstenen dan we via de detailhandel kunnen verkopen. Wanneer u een EU-btw-geregistreerd bedrijf bent buiten Nederland, kunt u btw-vrijstelling aanvragen door het formulier hier in te vullen.

 

 Jack and The Queen

The Queen Ring heeft Jack de kans gegeven om te groeien van een hoekje op de kraam tot een eigen grote tent op evemenenten. Daarvoor blijven we haar altijd dankbaar. Je vindt The Queen Ring hier!

Jack en Numinous Manufactory

Sinds Februari 2023 is onze tweede zuster site gelanceerd onder de naam Numinous Manufactory, deze shop is specifiek voor alle sieraden die vroeger op de pagina van de Queen Ring stonden. Numinous Manufactory vind je hier!